3 Sugar House Lane
Stratford

3SugarhouseLane_12

Client

Vastint

Size

6,000 sq ft

Location

Stratford, London

Sector

Landlord

Programme

24 weeks

Copper Projects were appointed by Vastint UK to deliver a full refurbishment of this Victorian print warehouse with a new build extension, and double-height, glazed atrium.

Our team started from a half-completed shell and core, delivering CAT A works to the communal areas including stairwells and bathrooms. 

We preserved the 140-year-old brick structure and Victorian façades while implementing a new internal structure made of CLT and glulam. 

Other features include Fermacell cladding, ceramic tiling, vinyl flooring, glass curtain walling, and porcelain tiles to the roof deck. Building materials comply with the appropriate British Standards and BREEAM. 

Copper Projects delivered: 

  • Full internal and external two-storey refurbishment 
  • New build extensions 
  • A double-height, glazed atrium 
  • CAT A internal fit out